El proper cap de setmana serà la festa de Santa Eulàlia!

… I la nostra escola hi participa en dos esdeveniments:

EXPOSICIÓ
De l’1 al 7 de febrer, de 10 a 19 h, al Pati Manning de la Casa de la Caritat (carrer de Montalegre, 7) podeu veure els nostres personatges de l’escola: la Cucafera, el Patxoca, el Garrinet i la Garrineta! L’exposició és gratuïta.

CERCAVILA
El dissabte 8 de febrer, al matí, farem la cercavila amb els nostres personatges i el grup de tabals!!! Esperem ser força colla per fer moure la Cucafera, en Patxoca i els garrinets! Ens trobarem a les 11h a la plaça dels Àngels, GRANS I PETITS/ES. Veniu vestits de color taronja!!!! Amb els folres i les samarretes del Ferran Sunyer!

El lloc de trobada pel grup de tabals és a les 9’15h a l’escola Ferran Sunyer (entrada Viladomat). Allà recollirem els tabals i anirem caminant tot el grup de tabals i les seves famílies fins a la plaça dels Àngels. D’aquí poc, quan el monitor de tabals, en Xavi, ens ho comuniqui us farem arribar la llista dels infants seleccionats, per via whatsApp. Aprofitem per informar-vos que aquestes llistes les fa segons una distribució perquè quedi igualat dels diferents esdeveniments, per tal que tots els infants puguin tocar. (Malauradament l’event del dia de la cercavila de sant Antoni va quedar suspesa pel vent).

Si et fa gràcia dinamitzar la cercavila, (per tal que les famílies i els infants facin ballar els personatges), fan falta 5 persones voluntàries. Escriu a: festes@ampaferransunyer.info

El recorregut serà: plaça dels Àngels, carrer d’Elisabets, plaça i carrer del Bonsuccés, la Rambla, carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume (arribada, cap a les 12.15 h). És molt divertit i fem escolaaaaaa!!!

Aquí teniu la web amb tot el programa de la Festa de Santa Eulàlia: https://www.barcelona.cat/santaeulalia/ca/programa#51