NOVES SESSIONS TALLER EMOCIONAL. Primera sessió dimecres 6 Novembre 2019.

Us convidem a participar en les properes sessions de gestió emocional amb l’equip d’Inuit. La idea és crear un espai únicament per a famílies on podrem compartir les nostres experiències i aprendre les eines bàsiques de gestionar millor les emocions i parlar-ne amb els nostres fills i filles.
El curs passat les sessions es van fer amb molta participació de les famílies. Va ser una experiència realment amena i enriquidora. És un plaer poder tornar a oferir-lo i animem a tots a participar-hi. Creiem que valdrà la pena! ÉS GRATUÏT!
SÓN 3 SESSIONS de 17h a 19h.
Cal assistir a les tres sessions per treure el màxim profit possible dels tallers. Hi haurà acollida gratuïta pels infants. Les dates són les següents:
06 novembre
20 novembre
04 desembre
Confirmeu assistència a: coordinacio@ampaferransunyer.info