Voleu escriure un artícle per l’Infoferranet?

Famílies, us animeu a escriure un artícle per l’Infoferranet? Tenim noves seccions i necessitem de la vostra participació:

Superiaies i superiaios! Vols agrair al teu pare i a la teva mare el que fan pels teus fills i filles? Ets un avi o una àvia que ens vols explicar com és de gratificant cuidar els nets? Ets una nena o un nen que vols compartir amb nosaltres per què admires els teus avis?

Manumania! Ets pare, mare, avi, àvia, nen, nena i t’ho passes pipa fent manualitats? Doncs explica’ns-en alguna i envia’ns fotos d’aquestes coses tan boniques que fas!

Matins d’infart! Ets dels qui al matí sempre vas corrent per poder portar els teus fills o filles a l’escola? Tens anècdotes que t’hagin passat quan més pressa hi ha? El teu fill o filla no es vol vestir? T’ha fet una rebequeria en el pitjor moment? Surts de casa i t’adones que t’has deixat les claus a dins? Arribes a la feina amb sabatilles? Com ho has solucionat? Explica’ns-ho!

Escriviu un text d’uns 2000 caràcters amb espais inclosos i envia’l a infoferranet@ampaferransunyer.info abans del 15 de març.