DIVENDRES 1/3: CARNESTOLTES 2019 – CINEMA

Ja està aquí el CARNESTOLTES de HOLLYWOOD CINEMALes famílies de P5 estem preparant una súper festa per passar-nos-ho d’allò més bé!

Vine a viure una nit d’Oscars; sentir-te com una estrella de cinema; troba la teva pel·lícula preferida, i moltes més sorpreses que no us podeu perdre 

Mares i pares, tietes i tiets, avies i avis … animeu-vos també a venir disfressats!

Si voleu fer alguna ACTUACIÓ envieu un correu a: festes@ampaferransunyer.info  d’un màxim de tres minuts i si pot ser, que estigui relacionada amb el tema del carnestoltes: el CINEMA (dia màxim per enviar propostes: el dimecres 27 de febrer).

 Divendres, 1 de març de 17:00 a 20:00

Les extraescolars es mantenen, els nens i nenes que tinguin extraescolars, acollida, etc., podran gaudir del servei igualment, no s’han anul·lat.

De les 16:30 a 17:00 tindreu obert el menjador per disfressar els vostres fills/es. A les 17h quedarà tancat i ja no hi podreu accedir. Només s’utilitzarà com a canviador, no com a “guardaropia”.

A les 16:50 s’obrirà la porta d’ENTRADA PERE CALDERS.

 A les 17:15 el pregó, tothom ben atent!

Durant tota la festa tindreu servei de bar amb beguda i menjar, que el portaran les famílies de P5. 

 Porteu el got del Ferran Sunyer; si no el teniu el podreu comprar per 1€.

No cal dir que la festa és una estona per compartir entre les famílies de la comunitat del Ferran Sunyer, fora del temps estrictament escolar, i que és responsabilitat de tots/es nosaltres fer-nos càrrec dels nostres nens/es, tenir cura dels espais i ajudar a que es desenvolupi de manera que tots en puguem gaudir.

US HI ESPEREM!!