PROPOSTES GUANYADORES DEL CONCURS D’IDEES 2017-2018

Aquestes son les dos propostes premiades, per l’Ampa, del concurs d’idees 2017-2018 amb un import de 500€ cadascuna, que es duran a terme durant aquest curs escolar 2018/2019.

  • De la modalitat del concurs “Escola” la guanyadora va ser: Projecte Robòtica

Des de ja fa uns cursos, a l’escola Ferran Sunyer fem diverses activitats de robòtica i programació fent servir diferents entorns de treball: sessions a l’aula d’informàtica, racons de matemàtiques, tallers de Setmana Cultural, activitats puntuals amb material prestat pel Centre de Recursos, etc. Són aquestes unes activitats que tenen sempre una gran acollida entre l’alumnat, són molt motivadores i interessants, a banda de potenciar el treball competencial i la resolució de problemes.

Aquesta proposta involucra tota l’escola des de Infantil fins a Cicle Superior.

  • Per la modalitat del concurs “Famílies” la guanyadora va ser: Crear un espai tranquil i agradable al Pati del Mig

 

Crear un espai tranquil i agradable al pati del mig de l’escola Ferran Sunyer, per fer-ne ús durant les estones de pati com a zona de lectura o de descans. També es podria utilitzar per fer algunes classes al pati.

Els materials fixes utilitzats seran materials resistents a l’exposició a l’aire lliure, el llibres disposaran de caixes per ser guardats a cobert.

Aquesta proposta va dirigida a tot l’alumnat que fa ús d’aquest pati cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Es proposa que el mobiliari es faci entre les famílies, l’equip docent i l’alumnat. Mobiliari senzill, amb materials accessibles (podrien ser palets pintats amb pintura d’exterior, matalassos coberts amb tèxtils resistents, caixes de fusta de fruita restaurades).

Es demanarà assessorament a la Biblioteca del barri per fer una primera compra de documents adequada a les edats i els interessos de l’alumnat de l’escola. També es podria valorar la seva possible col·laboració posterior amb propostes, donatius, etc.

L’AMPA seria l’encarregada de coordinar l’activitat amb l’escola; publicitar l’activitat mitjançant el Butlletí i gestionar els donatius de llibres.