SESSIONS DEL TALLER DE GESTIÓ EMOCIONAL

Benvolgudes famílies,

Us convidem a participar en les properes sessions de gestió emocional que es duran a terme amb la Toia Castella de l’equip de Inuit, amb la participació d’algunes de les famílies de l’escola . La idea és crear un espai únicament per a famílies on podrem compartir les nostres experiències i aprendre les eines bàsiques de gestionar millor les emocions i parlar-ne amb els nostres fills i filles.

El curs passat les sessions es van fer amb molta participació de les famílies. Va ser una experiència realment amena i enriquidora. És un plaer poder tornar a oferir-lo i animem a tots a participar-hi. Creiem que valdrà la pena!

Es tracta d’un petit curs de tres sessions de dues hores cadascuna. Cal assistir a les tres sessions per realment treure profit dels tallers. Cada sessió serà de 17 a 19 i hi haurà acollida gratis. Les dates són les següents:

13 novembre

27 novembre

11 desembre

Hi ha un màxim de 15 participants. Preguem que confirmeu la vostra assistència al: coordinacio@ampaferransunyer.info