Taller de creació audiovisual per a infants de 8 a 10 anys al C.Cívic el Sortidor. Gratuït

Benvolgudes famílies,
us fem arribar informació sobre el Taller gratuït de creació audiovisual per a infants de 8 a 10 anys al C.Cívic el Sortidor.
Obertes inscripcions!!!!

A l’octubre comença aquest taller extraescolar per a les criatures de Poble-sec. Una manera divertida de conèixer el barri i les seves històries. És un taller gratuït, per apuntar-se fa falta enviar un mail a lamaletadelcinema@gmail.com. Hi ha places limitades. Es farà una selecció perquè el grup reflecteixi la diversitat del barri.

“El meu barri és un món” és un projecte de creació artística audiovisual per a infants de 8 a 10 anys. En aquest taller treballaran diferents tècniques audiovisuals com són l’entrevista, el chroma key, la ficció, el documental… amb la finalitat de conèixer el barri del Poble-sec. La metodologia emprada serà a través del joc i la pregunta per fomentar l’aprenentatge. L’activitat es farà els dimarts del 2 d’octubre fins a l’11 de desembre al Centre Cívic el Sortidor.
———————-

Abiertas inscripciones!!!!

En octubre empieza este taller extraescolar para las criaturas de Poble-sec. Una manera divertida de conocer el barrio y sus historias.
Es un taller gratuito, para apuntarse hace falta enviar un mail a lamaletadelcinema@gmail.com. Hay plazas limitadas. Se hará una selección porque el grupo refleje la diversidad del barrio.

“Mi barrio es un mundo” es un proyecto de creación artística audiovisual para niños de 8 a 10 años. En este taller trabajarán diferentes técnicas audiovisuales cómo son la entrevista, el chroma key, la ficción, el documental… La metodología empleada será a través del juego y la pregunta para fomentar el aprendizaje. La actividad se hará los martes de 17.15 h a 18.30h en el Centre Cívic el Sortidor.