EXCURSIÓ A L’ARBORÈTUM D’ESPINELVES

Benvolgudes famílies!

Arriba la tercera sortida del curs 2017-2018 del Grup de Senderisme Xino-Xano Ferran Sunyer.

Data: diumenge  13 de maig.

Hora de trobada: 10:00h

Lloc trobada: En front de l’Ajuntament d’Espinelves

Hora de tornada (aprox.): 18:30h

Distància del recorregut: circuit circular de 8km

Temps estimat: 5h de caminada

Dificultat: Fàcil

.

 El proper diumenge 13 de maig, el Grup de Senderisme Xino-Xano Ferran Sunyerus proposa una excursió a Espinelves, a prop del Parc Natural del Montseny.

Es tracta d’una bonica ruta circular de 8 km, que comença i acaba a la població d’Espinelves, i que inclou la visita a l’espai protegit de l’Arborètum de Masjoan. L’Arborètum és un espai que inclou la major concentració d’arbres monumentals de Catalunya. Consisteix en un recorregut d’uns 30-45 minuts, on hi ha marcats un seguit d’arbres notables, alguns d’ells declarat com a patrimoni natural per la Generalitat de Catalunya. Ens ha semblat molt interessant poder fer una parada en la nostra ruta, per visitar aquest indret tant màgic.

Aquesta és una excursió senzilla (unes cinc hores d’excursió amb un desnivell de 200m), pensada per a tothom, fàcil de caminar i agradable per l’indret en el que transcorre (boscos ben ombrejats).

 

COM ARRIBAR-HI:

Transport públic:  

Aquesta sortida no és accessible a nivell de transport públic. Tenint en compte que prioritzem poder mantenir el dia de sortida en diumenge, per afavorir que tothom qui ho vulgui pugui venir (en dissabte hi ha gent que treballa), ens hem trobat que la freqüència del transport públic en aquest dia disminueix de tal manera que no és possible garantir l’arribada al punt de trobada a una hora raonable.

Així doncs, tal com hem fet en altres ocasions, fem una crida a aquells qui disposen de cotxe per compartir les places que tinguin lliures amb aquells qui no disposin d’automòbil propi.

Volem destacar que a les poques sortides que hem fet al llarg d’aquests anys, on no hi havia opció de transport públic, mai ningú que hagi volgut venir s’ha quedat sense fer-ho.

 

Cotxe: 

C-17 direcció Vic. Un cop passat Vic, agafar la sortida que empalma amb la C-25, direcció Girona. Mantenir-se a la C-25 fins a la sortida 199 (Espinelves).

 

COSES QUE CAL PORTAR:

Dinarem tot junts: porteu una bona carmanyola per dinar i aigua. Porteu calçat i vestit adequats, us recomanem botes de muntanya, que us agafi bé els turmells i no rellisqui.

 

REQUISITS

Cada infant vindrà acompanyat de pare, mare i/o tutor. La responsabilitat de cada nen recau en el pare o tutor que l’acompanyi. NO es viable fer l’excursió en cotxet, així que… tothom a caminar!! …o penjats de l’esquena!!!

L’excursió tirarà endavant independentment del temps! Ja buscarem alternatives…

 

Les famílies interessades, si us plau apunteu-vos enviant un correu a: xinoxano@ampaferransunyer.info

o deixeu les vostres dades a la bústia de l’AMPA.

Imprescindible que TOTHOM QUE VINGUI CONFIRMI ASSISTÈNCIA, DIGUI SI TÉ COTXE O NO, EXPLICITI SI LI CAL PLAÇA (QUANTES) O SI LI SOBREN (QUANTES). POSSEU TLF DE CONTACTE.  D’altra manera no podrem posar en contacte a la gent perquè pugui compartir viatge.

 

Us hi esperem a tots!

Amunt Ferran Sunyer!