SANT JORDI 2018

Ja arriba el 23 d’abril…..SANT JORDI!!!!

I com l’any passat necessitem que porteu llibres; 1,2,3,4… que estiguin en BONES CONDICIONS per repartir entre tots els nens/es de l’escola, volem aconseguir la xifra record de l’any passat 475, estem convençuts que ho aconseguirem, a més aquest any comptem amb l’ajuda de la Biblioteca Sant Antoni, Joan Oliver, del nostre barri que ja ens ha donat uns quants. Podeu portar els llibres a l’escola i donar-los als i les vostres mestres, teniu temps fins al dia 16 d’abril. Esperem una allau de llibres!!!!

Ens agradaria que el dia de SANT JORDI, tots els nens i les nenes sortissin amb el llibre que més els cridi l’atenció.

També necessitarem pares i mares voluntaris per classificar i preparar els llibres uns dies abans, per muntar les taules i el mateix dia de SANT JORDI cobrir l’horari lectiu en dos torns matí de 9 a 12.30h i tarda de 15 a 16,30h. Si voleu donar un cop de mà, contacteu amb cultura@ampaferransunyer.info. 

Ep!!! Famílies, us animem a col·laborar i participar perquè els nostres fills/es tinguin una diada de SANT JORDI…BRUTAL !!!!