Propostes guanyadores del Concurs d’idees 2016-17

Escrit per . Categoria Participació. Bookmark the Permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

Moltes gràcies per participar al Concurs d’idees 2016-17 organitzat per l’AMPA!!!

Per la modalitat del concurs “Famílies” hi ha hagut 3 propostes, totes molt interessants. Desprès de valorar-ho en Junta, la proposta més votada  ha estat la proposta “MUTACIÓN DE LA FLOR DEL PANOT EN EL BARRIO DE SAN ANTONI” de Catie de Balmann.
El projecte  proposa una mutació de la Flor del Panot, a través d’una intervenció gráfica, móvil i participativa. L’activitat es centrará en el Passatge Pere Calders que connecta l’escola amb C/Parlament, que estarà connectada a una futura plaça asociada al creuament dels eixos verds dels carrers
Borrell i Parlament. Amb els alumnes es realitzarà un taller d’investigació gràfica de les flors, i cada alumne realitzarà la seva flor que entrarà en un repertori de flors de la Mutació de la Flor del Panot.Un dels objectus que es palanteja la proposta és recuperar el carrer per les persones, generant un espai públic pacificat i acollidor, impulsant una cultura d’espai públic compartit. Promoure i prioritzar la
vida carrer, els espais de convivència, la estancia i el joc.

De la modalitat del concurs “Escola” s’ha presentat una sola proposta “Vides que transformen el món”  i que ha estat  valorada per ser la guanyadora.

L’activitat consistirà en l’elaboració de 6 peces documentals – entrevistes i/o històries de vida-  de 6 persones i/o institucions del barri de Sant Antoni que destaquin o hagin destacat per la seva aportació en la reducció de les desigualtats des d’una perspectiva de justícia social i visió de gènere. La suma d’aquestes sis entrevistes i/o històries formaran un documental d’uns 40 minuts. Cada peça, però, tindrà prou valor per a ser visionada per separat. Aquest documental el realitzaran nenes i nens de cicle superior de l’Escola Ferran Sunyer a partir de la metodologia del vídeo participatiu. Amb el projecte es té l’objectiu de promoure la cohesió entre veïns i veïnes del barri de Sant Antoni a través d’activitats que afavoreixin la relació entre nens i nenes de l’escola i altres persones i/o entitats.