RECOLLIDA D’EQUIPAMENTS per extraescolars

Escrit per . Categoria Extraescolars. Bookmark the Permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

Us recordem la proposta de recollida  dels equipaments per extraescolars. Si tens material que els vostres fills/es se’ls ha quedat petit i ja no el vols, doncs pots fer la donació. Aquest material quedarà a disposició dels infants que facin l’extraescolar i per tal de repartir-lo en cas que hi hagi diferents famílies interessades es farà un sorteig. Un cop acabat el curs escolar aquest material cedit cal retornar-lo.
Així d’aquesta manera és una bona de reciclar els equips!!! Pot ser: patins, equips de bàsquet…Si vols fer alguna donació dirigeix-te a les coordinadores de la comissió d’extraescolars de l’AMPA: Merche i  Eliza o a la coordinadora d’extraescolars: l’ Olga.

Imágenes integradas 1