La proposta del concurs d’idees 2016-2017 ha assolit el seu objectiu!

Benvolgudes famílies, des de l’escola ens expliquen com s’ha dut a terme el premi que va guanyar l’edició passada els el Concurs d’Idees.

Com ja sabeu, les tauletes s’han anat incrementant al llarg del curs i ara ja són dues motxilles de set les que corren per l’escola, més la que es va comprar amb el premi del concurs, que està a l’aula del noi al qui li hem assignat.
Com varem explicar al projecte, les funcions han sigut dues: per una banda, el treball individual per reforçar conceptes, en aquest cas destacaria l’aplicació “DIC DIC” que permet escriure paraules i que al noi li ha anat força bé per reforçar tot l’aprenentatge d’escriptura que és ara mateix l’aspecte més important en el seu Projecte Individualitzat (PI)

Per una altra banda ha servit perquè els companys i companyes “tutors” (que han estat ajudant-lo en estones concretes) han hagut que “posar-se” en la funció d’ensenyar (no sempre fàcil) i sobretot han pogut comprovar que aquest company sap més coses de les que a ells els semblava. En aquest treball una aplicació que ha treballat força ha estat “El món d’en Teo”.