TERCERA CONVOCATÒRIA DEL CONCURS D’IDEES, Anima’t a participar!!

Famílies,

L’AMPA del Ferran Sunyer convoca la tercera edició del CONCURS D’IDEES per a les famílies de l’escola i per a les classes dels nens i nenes que tinguin ganes de tirar endavant alguna proposta original i participativa durant el proper curs escolar 2017-18.

El Programa té dues modalitats, “Famílies” i “Escola”, i es durà a terme durant el curs 2017-18. Suposa un recolzament econòmic de 500 euros per modalitat.La convocàtoria per presentar projectes estarà oberta fins el 9 de juny, data límit per presentar propostes.

Tot seguit us facilitem les bases del concurs però si necessiteu ammpliar infrmació podeu escriure un correu electrònic a: cultura.ferransunyer@gmail.com

BASES DEL PROGRAMA

Objectiu del Programa

Es convoca de nou el Programa “Anima’t a participar!” des de l’AMPA Ferran Sunyer amb la finalitat d’incentivar i motivar la participació de les famílies i de la comunitat educativa en general de l’escola Ferran Sunyer.

El Programa va destinat a les famílies de l’escola i a les classes dels nens i nenes que tinguin ganes d’organitzar alguna activitat original i participativa durant el curs escolar 2017-18.

Contingut del Programa

El Programa té dues modalitats reconegudes com a “Famílies” i “Escola” i es durà a terme durant el curs 2017-18. Pot participar en el Programa qualsevol persona de la comunitat eductiva que formi part de l’AMPA o de l’escola del Ferran Sunyer. Suposa un recolzament econòmic de 500 euros per modalitat.

Com el curs passat, volem diferenciar entre la modalitat que va dirigida a “Famílies” i la que s’orienta a ”Escola”.

Tant pel que fa a les Famílies com a l’Escola es manté el mateix criteri obert de la darrera convocatòria, on el concurs recollirà qualsevol proposta d’activitat original i participativa que es durà a terme durant el curs 2017-18.

Dotació econòmica del Programa

La dotació econòmica figurarà en el pressupost de l’AMPA del curs 2017-18 i els seus efectes es computaran de l’octubre del 2017 fins el juny del 2018.

En la dotació econòmica queda exclòs el pagament a qualsevol persona que formi part de la comunitat educativa i les famílies del Ferran Sunyer.

El nombre màxim de candidats/es guanyadors/es que poden ser reconeguts com a “Famílies” o “Escola” és d’una per modalitat i per curs escolar. Excepcionalment, en el cas de què només hi haguessin propostes d’una modalitat, es podrien considerar dos projectes de la mateixa modalitat.

Presentació de propostes

La convocatòria per presentar les propostes quedarà oberta fins el 9 de juny. La proposta s’ha de presentar a cultura.ferransunyer@gmail.com i s’hi ha d’incloure la següent informació de l’activitat que es vol realitzar:

1)   Definició i objectiu de l’activitat. Es valorarà l’originalitat de l’activitat.

2)   A qui va dirigida. Es valorarà el grau d’implicació en la definició i realització de l’activitat.

3)   Previsió de com i quan es durà a terme.

4)   Pressupost necessari desglossat.

5)   Gestió de l’AMPA en l’activitat.

Les propostes s’avaluaran per ordre d’arribada d’acord amb el grau de participació que impliquin i la seva originalitat, tant en la seva elaboració com en la seva execució.

Justificació, avaluació i pagament

S’ha de presentar una memòria a cultura.ferransunyer@gmail.com un cop s’hagi realitzat l’activitat, a on s’especifiqui com ha funcionat, així com els comprovants que justifiquin les despeses econòmiques.

Els canvis o renúncies han de ser comunicats prèvia la realització de l’activitat a l’AMPA del Ferran Sunyer.

Acceptació de les bases

La participació en aquest programa suposa la plena acceptació d’aquestes bases, la declaració que les dades aportades s’ajusten a la realitat i l’autorització a l’AMPA de l’ús de les dades de caràcter personal als efectes de la gestió i seguiment del Programa.