Anglès amb Wise Words & AFA FERRAN SUNYER

INFORMACIÓ SOBRE ELS CURSOS:

Tots els cursos per a nens i nenes a Wise Words s’enfoquen en un aprenentatge interactiu i en obtenir habilitats pràctiques en Angles. Després d’un dia complet a l’escola, el nostre objectiu és oferir classes dinàmiques i interactives per mantenir l’atenció i l’interès dels estudiants. Aquests cursos són una oportunitat perquè els nens i les nenes es comuniquin amb parlants nadius i desenvolupin habilitats lingüístiques per poder comunicar-se de manera reeixida sense necessitat de dependre en el seu idioma nadiu.

Cursos de nivell P3-P5

Els cursos per als infants més petits són divertits i creatius. Ja que encara no dominen la lectura i l’escriptura en el seu idioma, ens enfoquem en activitats interactives com jocs, cançons i manualitats. A aquesta edat els nens i les nenes són com esponges, per tant és una etapa ideal perquè escoltin i es familiaritzin amb un altre idioma i una altra cultura.

Cursos de nivell Primària 1er i 2on

Aquests cursos per als estudiants més joves de primària són interactius i dinàmics. Cada classe està basada en una sèrie d’activitats curtes però divertides per mantenir-los atents. Cada semestre cobrim diferents temàtiques i introduïm nou vocabulari. Les cançons i els jocs de vocabulari són particularment populars en aquesta franja d’edat.

Cursos de nivell Primària 3er i 4rt

En aquesta edat els nens poden començar a llegir i a escriure amb èxit en un altre idioma. Aquest curs té com a objectiu d’introduir habilitats bàsiques en Angles però mantenim l’enfocament en les activitats interactives de parlar i escoltar. Cada semestre introduïm noves temàtiques i nou vocabulari utilitzant diferents marcs gramàtics. Jocs de rol i treballs en parells són maneres populars per practicar l’anglès en context.

Cursos de nivell Primària 5è i 6è

Els últims anys de l’educació primària són una etapa ideal perquè els nens desenvolupin confiança i capacitats de comunicació en un altre idioma. Les classes s’enfoquen en la comunicació en anglès amb el professor i amb els altres estudiants. A aquesta edat els estudiants comencen a consolidar el vocabulari i les habilitats gramàtiques que han après i les utilitzen per comunicar-se. Jocs de rol, jocs interactius i treball en projectes són populars en aquesta franja d’edat.

Els grups per aquest curs 2020-2021 han quedat així:

En el següent document hi ha més informació de l’activitat.