2018-19 organitzades per l’AMPA

    teatre 2

TEATRE LAZZIGAGS & AMPA FERRAN SUNYER

El teatre és una eina fantàstica per a treballar el reconeixement de les nostres emocions i les  dels altres. Aprenem a expressar idees i sentiments, a sentir-nos integrats en un grup i arrelats en un lloc, a acceptar la pròpia imatge i la de l’altre: acceptar la diversitat. Aprenem a respectar l’altre i a nosaltres. Tot això ho fem jugant amb les històries que es creen a classe  divertint-nos molt.

Aquesta activitat està dirigida per Lazzigags: apropem el joc teatral als nens i les nenes perquè  puguin gaudir i estimar el teatre com a espectadors o com a productors d’un espectacle.

Lazzigags és una companyia teatral i una escola de teatre formada l’any 1.999, de la mà de Lídia Linuesa i Miquel Agell, amb dues activitats principals: l’ensenyament de teatre a les escoles, i la producció d’espectacles teatrals destinats a un públic familiar i adult.

Lazzigags Aula de Teatre va néixer fa més de 20 anys amb l’objectiu d’apropar el teatre als nens i nenes i adolescents. Actualment treballen en més de 20 centres educatius d’infantil, primària i secundària de Barcelona i rodalies.

La programació de Lazzigags està pensada per nivells educatius, seguint el currículum d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat publicat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

  • Inscripcions Juny online/ via email: De l´11 al 20 de juny
  • Inscripcions Setembre online/ via email: Del 12 al 18 de setembre
Activitats pel curs 2018-19 Places

per grup

Dia i hora de l’activitat Preu SOCIS Preu NO SOCIS
Teatre

(P5 a 2n curs)

mínim 8

màxim 14

dimarts

de 16.45 a 17.45 h

65 EUROS

PER TRIMESTRE

91 EUROS PER TRIMESTRE
Teatre

(de 3r a 6è curs)

mínim 8

màxim 14

dimarts

de 16.45 a 17.45 h

 

 

Requisits inscripció:

  • FULL INSCRIPCIO TEATRE 18-19 degudament complimentat
  • Realitzar el pagament de 20 euros al compte de l´AMPA Ferran Sunyer
  • Fotocòpia amb dades bancàries per a domiciliació (2n, 3r i 4t pagament)

 

I si vols, pots fer-te soci de l’AMPA (30 €/curs escolar/família) al mateix moment de fer la inscripció! Aquí us podeu descarregar i complimetar el formulari!

 

  • Enviar els documents degudament complimentats i el comprovant del pagament per correu electrònic a extraescolars@ampaferransunyer.info o deixeu-los-hi a la bustia de l´AMPA que es troba a l´entrada de l´escola del carrer Viladomat
  • En cas que els nombre d´inscrits en l´activitat és inferior al número mínim de places que s´ofereixen, l´activitat quedarà anul.lada i es tornarà el pagament realitzat
  • En cas que els nombre d´inscrits en l´activitat és superior al número de places que s´ofereixen, l´adjudicació de places es resoldrà per sorteig i s’informarà del resultat a les famílies durant la setmana del 25 de juny mitjançant un correu electrònic

———————————————————————————–

Si voleu contactar amb l’àmbit d’extraescolars de l’AMPA feu servir aquesta adreça de correu electrònic: extraescolars@ampaferransunyer.info