2017-18 organitzades per l’AMPA

Teatre    teatre 2

Activitat dirigida per Lazzigags: apropem el joc teatral als nens i les nenes perquè  puguin gaudir i estimar el teatre com a espectadors o com a productors d’un espectacle.

Lazzigags és una companyia teatral i una escola de teatre formada l’any 1.999, de la mà de Lídia Linuesa i Miquel Agell, amb dues activitats principals: l’ensenyament de teatre a les escoles, i la producció d’espectacles teatrals destinats a un públic familiar i adult.

Lazzigags Aula de Teatre va néixer fa més de 20 anys amb l’objectiu d’apropar el teatre als nens i nenes i adolescents. Actualment treballen en més de 20 centres educatius d’infantil, primària i secundària de Barcelona i rodalies.

La programació de Lazzigags està pensada per nivells educatius, seguint el currículum d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat publicat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Grups:                  de P5 a 2n curs, o bé de 3r a 6è curs els divendres, de 16.45 a 17.45 h.

Entre 8 i 14 alumnes per grup.

Preus:                  65 € per trimestre pels SOCIS de l’AMPA

91 € per trimestre pels NO socis de l’AMPA

 

ELS DIES 12, 13 i 14 de juny, de 16:45 a 18:30 h ESTAREM AL LOCAL DE L’AMPA (al costat de l’entrada a l’Escola, pel carrer Viladomat) PER FORMALITZAR LES INSCRIPCIONS.

I si vols, pots fer-te soci de l’AMPA (30 €/curs escolar/família)

al mateix moment de fer la inscripció!

———————————————————————————–

full informatiu activitats extraescolars AMPA juny 2017-18

Full d inscripció a activitats extraescolars AMPA juny 2017-18

full sol·licitud d alta com a families associades a AMPA 2017-18

 

————————————————————————————

Si voleu contactar amb l’àmbit d’extraescolars de l’AMPA feu servir aquesta adreça de correu electrònic: ampaferransunyer.extraescolars@gmail.com