Un berenar de coeducació molt femení

 

taller berenar

Ferran Adrià, Juan Mari Arzak, Santi Santamaria, Jean-Louis Neichel… grans noms masculins de la cuina, i ben pocs de femenins. Devien portar berenar per compartir quan va ser la setmana cultural de l’escola de la seva canalla? Si jutgem pel tant per cent de la nostra escola, el més probable és que aquell dia el fessin les dones respectives.

Coeducació a banda, el berenar va ser un èxit! Mentre tastàvem tot de pastissos i menges exquisides, anàvem somrient amb les imatges que ens havien enviat els petits i grans cuiners i cuineres de l’escola.

I, alhora, PARES i MARES (aquí sí) ensenyaven NENS i NENES a agafar gust per la cuina, fent un taller d’entrepans amb forma de monstre. Confiem en les sàvies paraules del Capità Enciam: “Els petits canvis són poderosos!!”, i que la setmana cultural de la coeducació serveixi per conscienciar les nostres criaturetes que cuinar és una activitat bonica, necessària, creativa, i que es pot fer encara que portis barba i bigoti.