El Consell Escolar aprova la declaració contra la llei Wert

EL CONSELL ESCOLAR DE L’ESCOLA VA APROVAR UNA DECLARACIÓ EN CONTRA DE LA  PROPOSAT DE LLEI WERT

El ministre Wert ha presentat un projecte de llei de reforma educativa, la LOMCE, que suposa una modificació d’alguns aspectes cabdals de l’actual legislació d’educació. Es tracta d’una nova llei elaborada sense consens, amb molt poc diàleg i sobre una base clarament ideològica.

La FaPaC va elaborar una declaració on es detallen alguns dels principals motius per estar en contra de la proposta que suposa una modificació d’aspectes cabdals de l’actual legislació d’educació que en absolut obeeix a necessitats del nostre sistema educatiu. Des de la FAPAC es va animar a les AMPA a presentar-lo als seus consells escolars per tal de consensuar una declaració igual o similar a la proposada.

Al darrer Consell Escolar de l’escola celebrat el passat 5 de febrer l’AMPA va portar aquest punt a l’ordre del dia i es va aprovar aquesta declaració en contra de la proposta de Llei Wert (veure notícia anterior)

Més informació FaPaC