Resum Junta 26/04/12

RESUM JUNTA 26/04/12

HORA 20:30h, LLOC menjador de l’escola

1. 20.30h: Temes per àmbits:

Extra-escolars (activitats migdia, tarda i  seguiment de les actuals)

Cultura (valoració Sant Jordi i xerrada per una infància protegida)

Coordinació  (valoració reivindicacions AMPA Sant Antoni retallades, intervenció artística passatge Calders)

Gestió Econòmica (pagament subvencions famílies)

Comunicació (…)

Sensibilització (….)

Festes (…)

2. 21.30h: Organització festa de fi de curs

3. Torn obert de paraula

 

…………………………………………………………………………………………………………………………..

 

1. Temes per àmbits (20.30h):

Extra-escolars (activitats migdia, tarda i  seguiment de les actuals):

a) Seguiment extraescolars: S’està fent el seguiment i la setmana entrant es farà un informe amb els resultats. 

b) Activitats extraescolars: S’ha fet una reunió conjunta entre l’AMPA i AEE per començar a concretar quines activitats extraescolars “noves” es podrien oferir el curs vinent, tenint en compte els resultats del sondeig fet a les famílies, els espais, i els horaris i edats de les activitats que ja s’estan oferint fins ara. S’informa que les activitats que s’està valorant la possibilitat d’oferir són les següents: Hip hop, Anglès a través del joc i teatre.  Per a fer-ho es treballarà conjuntament amb l’AEE així com també, en algunes, es mirarà d’oferir-les en col·laboració amb el Centre Cívic.

c) Activitats migdia:

S’explica que es segueix treballant per tal d’ampliar l’oferta d’activitats de migdia, amb l’objectiu d’universalitzar-les totes. Per aquest motiu es va fer una reunió amb l’escola.

I se’n parlarà amb Scolarest.

Cultura (valoració Sant Jordi i xerrada per una infància protegida).

Ambdues activitats son valorades molt positivament.

Coordinació  (valoració reivindicacions AMPA Sant Antoni retallades, intervenció artística passatge Calders).

Es passa per la propera Junta.

Gestió Econòmica (pagament subvencions famílies)

S’explica que les subvencions que ha cobrat l’AMPA que va tramitar en cursos anteriors corresponen a :

  • Activitats Extraescolars (Modalitats General i Individuals –famílies amb menys recursos que van formalitzar la sol·licitud i els ha estat atorgada-), dels cursos 2008-09, 2009-10 i 2010-11.
  • Acollida Matinal Regular (no puntual) dels cursos 2008-09, 2009-10 i 2010-11.
  • Casal d’Estiu (torns juny i setembre) dels anys 2019 i 2010.
  • Casal d’Hivern (setmana blanca) del curs 2010-11.

Es puntualitza que els serveis d’acollida de tarda, tant regulars com puntuals, i els torns de Casal relatius a setmanes de juliol, no són programes inclosos en aquestes subvencions.

S’avisarà a totes les famílies, tant les que estan a l’escola com les que no. La difusió es farà via web, motxilles, cartells i butlletí delegats/des.

El retorn es farà durant dues setmanes i en el següent horari per rebre les famílies (pendent acordar les setmanes concretes):

– Dimecres de 16.30-17.30

– Dijous de 17.30-18.30

– Divendres 15.30-16.30

A les famílies que ja no estan a l’escola es farà un esforç addicional perquè rebin la informació i tinguin la possibilitat de venir a cobrar la part que els correspon.

El pagament es farà mitjançant xec al pare/mare o tutor/a legal de cada infant (qui s’haurà d’identificar).

S’acorda oferir el mail específic d’extraescolars per a consultes relatives a aquesta qüestió ampaferransunyer.extraescolars@gmail.com

2. Organització festa de fi de curs (21.30h):

Es procedeix a debatre si es canvia el curs organitzador de la festa de fi de curs (tal i com es va acordar a la passada assemblea de socis/es). S’afegeixen dues mares de l’escola per discutir aquest tema i s’informa també que s’han rebut diverses opinions via e-mail i que les han rebut tots els membres de la junta per disposar de tots els elements a considerar a l’hora de prendre la decisió.

Es procedeix a fer un debat amb diversos arguments a favor de que siguin les famílies de 6è qui organitzi la festa de fi de curs i arguments a favor de que es canviï a les famílies de 2on o 3r.

Es comenta que la festa de fi de curs és una festa per acomiadar el tot el curs , donant un espai especial per poder acomiadar als nens/es que deixen l’escola i que això és independent al grup que l’organitzi. S’acorda que abans del proper curs es farà un protocol de festa de fi de curs on quedi reflectit aquest marc general.

Un cop finalitzat el debat es procedeix a la votació (votant els membres de la junta i mitjançant vot secret). El resultat de la votació és de 3 vots a favor de mantenir l’organització de la festa a les famílies de 6è i 9 vots a favor de canviar el curs responsable a 2n o 3r.  Per tant, a partir del curs 2012-2013 serà un curs diferent qui organitzarà la festa.

Posteriorment es vota que sigui les famílies de 3r qui a partir d’ara organitzi la festa de fi de curs.

Tenint en compte que hi haurà dos cursos que amb el canvi no hauran tingut la possibilitat d’organitzar cap festa de fi de curs (els que enguany fan 3r i 4t) es proposa que aquestes donin suport l’any vinent en l’organització de la festa.