Xerrada-debat Hort a Sant Antoni i MÉS

show_image-1

Ens arriba aquesta informació interessant:

XARXA COMUNITÀRIA SANT ANTONI – XARX@NTONI
http://www.xarxantoni.net > Veure Esdeveniments i Notícies

Hola Escola,

Us adjunt el pòster de la Xerrada-debat del Hort a Sant Antoni, i una proposta de tallers que farem el dia del Mercat d’Intercanvi. Agrair si podeu fer la màxima difusió a les vostres xarxes. Gràcies!!

1. Dissabte 16 de gener. Xerrada-debat: Per què un hort comunitari i ecològic a Sant Antoni? Beneficis i dificultats. A les 11.30 a l’Escola Ferran Sunyer.
Adjunt la invitació. I les persones que vagin a aquesta Xerrada – debat, al finalitzar l’acte, es regalarà unes llavors de farigola plantades en un pot de iogurt.

2. Diumenge 17 de gener. En el marc del X Mercat d’Intercanvi de Sant Antoni, als Jardinets de l’Alguer, com a NOVETAT, organitzarem dos tallers de bricolage.
Un grup de 11 a 13 h, i un altre de 13 a 15 h. Estarà especialitzat en temes d’electricitat. Adjunt document amb l’explicació del Taller. Per les persones interessades, teniu que fer una pre-inscripció a:
mercatintercanvi@xarxantoni.net, o dient-li a la Montse (93 445 22 92). Agrair
sobretot que feu difusió d’aquests Tallers, ja que a dates d’avui encara hi ha places lliures (15 persones per Taller). Gràcies!!

Una abraçada,

Xavi, d’ Hortantoni

Descàrregar documents esmentats:

CARTELL

TALLER ELECTRICITAT