Consell Escolar 28/02/2012

Resum Consell Escolar 28-2-2012
1. Es comunica que la Sra. Eva Espuña és la nova representant de l’AMPA al Consell Escolar en substitució del Sr. Toni Álvarez que va dimitir del seu càrrec.
2. S’aproven els comptes de l’any 2011 i el nou pressupost per l’any 2012, en una línia de contenció de les despeses a l’espera de les noves retallades anunciades pel Departament.
3. Es valora positivament la Jornada de Portes Obertes i s’agraeix la col·laboració de l’alumnat de 6è i dels pares i mares que van fer de guies-acompanyants a les famílies que hi van assistir. En total es van comptabilitzar unes 125 famílies. La preinscripció serà del 19 al 30 de març i el període de matrícula del 4 al 8 de juny. S’oferten 50 vacants de P-3 amb una reserva de 4 places per alumnat amb necessitats educatives especials.
4. La comissió de menjador informa del relleu del cuiner de l’escola per part de l’empresa de menjador arran d’un incident irregular. D’altra banda, l’escola ja havia manifestat en diverses ocasions als responsables de l’empresa que no estava satisfeta de la seva tasca, en general.
5. S’informa que la setmana cultural que es celebrarà del 26 al 30 de març estarà dedicada als escriptors Joan Oliver i Pere Calders. Es comenta al responsable de l’Ajuntament la possibilitat d’un plantejament de dignificació del passatge Pere Calders en el context d’aquest treball de l’escola.
6. S’acorda pel proper curs no domiciliar el pagament de les colònies donat que hi ha molts retorns i això suposa una despesa important i es farà el pagament directament per finestreta.