Consell Escolar 14/12/2010

Resum del consell escolar celebrat el passat 14 de desembre

En la reunió del consell escolar del passat dia 14 de desembre es van realitzar dues sessions diferenciades, una primera en que es fa constituir el nou consell sorgit de les darreres eleccions celebrades el passat mes de novembre i una segona sessió ordinària en que es van tractar els següents temes

1.Informacions vàries.

S’informa:

·Jornada continuada del dia 22 de desembre. L’horari d’Educació Primària és de 2/4 de 9 a les 2h i el d’Educació Infantil és de les 9 fins les 2 de la tarda.

Després de diferents intervencions s’acorda que aquest curs els nens i nenes que es queden a menjador sortiran a la mateixa hora de cada dia, és a dir a 2/4 de 5 de la tarda i la mitja hora que han de fer de més els monitors i les monitores es cobrarà al rebut de gener.

·Les pissarres digitals ja estan instal·lades i es fan servir, en aquests moments encara no han arribat les 3 pissarres que es van demanar al Consorci.

·Es va enviar la carta al Consorci demanant que es pintés l’escola i la resposta ha estat que no hi ha pressupost.

·D’ençà que es va fer la reunió amb el districte la netejadel passatge ha millorat però últimament hem tornat a tenir problemes amb el garatge i els salaons

·Felicitem a les famílies que han organitzat i pintat el mural de la porta i al dissenyador quel’ha fet.

·Ens han atorgat el primer premi a la millor acció escolar de promoció de la cultura tradicional catalana.

·S’ha fet la gravació final del vídeo de Nadal que aquest curs la temàtica és l’agermanament, ja s’han repartit les entrades i no se’n poden repartir més, la cantata es farà el proper dilluns i dimarts.

Hi ha una proposta per tal de fer una sola representació en un teatre més gran, en aquests moments és inviable i es deixa la proposta per parlar el curs vinent.

·En principi la programació de la festa major queda de la següent manera:

oEl dia 15 es fa el cercavila d’inici de festa.

oEl dia 19 es farà el d’escola que acaba a l’envelat amb l’actuació per a tots els alumnes de l’escola.

oEl dia 20 hi ha una xerrada, la mestra que l’havia de fer no ha pogut sortir del país i proposem que la xerrada la faci una altra persona refugiada de Colòmbia lluitadora pels drets humans.

oEl Gaudim, la festa (?quina festa) i les matinades encara s’han d’acabar de programar.

oLa xocolatada i el tortell es farà el dilluns dia 17.

oS’explica que els nens i les nenes d’Educació Infantil han fet 2 capgrossos que són els fill i la filla de la PORCA.

·Es parla del canvi de monitor a l’activitat de sardanes

2.Deu anys d’escola.

L’escola ja ha creat la comissió i l’AMPA també ha començat a preparar-ho. A partir del gener ens hem de posar les piles per avançar i poder-ho tenir preparat.

3.Formació de les diferents comissions

Es formen les següents comissions:

oMENJADOR,JUNTA ECONÒMICA,PERMANENT, CONVIVÈNCIA, IGUALTAT I QÜESTIONS DE GÈNERE.

4.Torn obert de paraules.

El Sr. Joan explica que aquest curs és el darrer que serà a l’escola com a director i que ha presentat la dimissió al Consorci.