Tall de carrer 2-12-2022

Tall de carrer 2-12-2022
Aquest divendres 2 de desembre de les 16.30h hi haurà el tall de carrer per reclamar un entorn segur i pacífic al voltant de l’escola. Hi haurà jocs, música… Al carrer Viladomat entre Parlament i Marqués de Campo Sagrado.


Durant el tall és una fantàstica oportunitat per conèixer les famílies i fer vincles.
Us esperem!!!

Hi haurà VENDA DE TIQUETS PER LA PANERA pro-colònies de l’escola del curs de 2on! A un euro el tiquet!

Hi haurà VENDA DE SAMARRETES I FOLRES! per si voleu fer regals!

Si us plau, porteu DINERS EN EFECTIU (ho sentim, no podem cobrar amb targeta).

Si tens ganes d’implicar-te més en aquest tema participant a l’àmbit d’Entorn, pots posar-te en contacte escrivint al correu de l’AFA: ampaferransunyer@gmail.com o pots venir a la reunió de la Junta de l’AFA. Moltes gràcies!