jugar és un dret!

Aquest divendres 18 de novembre, és el dia dels drets dels Infants. Sota el lema “Jugar és un dret” els diferents casals infantils del districte de l’eixample de Barcelona, hem organitzat, un espai de jocs participatius i cooperatius adreçat a infants de 0 a 12 anys i les seves famílies, durant la tarda del mateix divendres.

Ens podreu trobar de 16 a 19.30 al Mercat de Sant Antoni, al carrer Tamarit entre Comte d’Urgell i Borrell.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

  • Espai de joc sensorial i motriu per a infants de 0 a 3 anys, a càrrec de Jugaia.
  • “Andròmina”: crea jocs amb objectes recuperats i coneix i experimenta com és un procés creatiu. Per a infants de 4 a 12 anys i les seves famílies, a càrrec de Katakrak.
  • Circuit d’obstacles per a infants de 8 a 12 anys, a càrrec dels Casals Infantils de l’Eixample i amb la participació de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família.
  • Taller de construcció de joguines amb materials sostenibles, per a infants a partir de 4 anys, a càrrec de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família.
  • Taller de Futbol Botons. Exhibició on podrà participar tothom que es vulgui apropar a conèixer aquest joc. Per a infants de 8 a 12 anys i les seves famílies, a càrrec de Barcelona Futbol Botons Associació.