DAU. 11è Festival del joc

Aquest cap de setmana 19 i 29 de novembre hi ha el DAU 11è festival del joc per a tota la família. És gratuït. Us transcrivm la seva informació:

“Dau Barcelona és jocs. Però també és presentacions, prototips, signatures d’autors, premis i campionats. És un punt de trobada per gaudir plegats, en família o amb amics. Per descobrir coses noves i redescobrir les ja conegudes. I per fer comunitat i compartir aficions tots plegats.
Cada partida de cada joc ens aporta entreteniment, diversió, ensenyament… i res de tot això seria possible sense tots els professionals que formen part de la creació i la difusió d’aquest fenomen cultural.

Stuart Brown va escriure: “El que fa excepcional l’espècie humana és que estem dissenyats per jugar durant tota la nostra vida .” Posem en marxa l’onzena edició de Dau Barcelona amb la responsabilitat de mantenir un llegat d’un valor incalculable, però també amb la intenció de continuar obrint i ampliant les portes d’aquest petit gran món nostre. El joc és aprenentatge, cultura, tradició, innovació, comunicació, imaginació… El joc és un punt de trobada per compartir moments i felicitat. Gaudiu del joc, gaudiu de Dau Barcelona.”

Aquí teniu el programa i el mapa.