Novetats AFA

Tenim molt bones notícies! A l’AFA s’està implicant FORÇA GENT NOVA. Perquè ja sabeu que l’AFA som totes les famílies dels alumnes de l’escola. Tu no hi pots faltar!!! Està tothom convidat!

De l’ÀMBIT de REPENSING (que es dedica a repensar temes pedagògics, culturals, literaris (biblioteca)…) ha nascut una NOVA COMISSIÓ: TRANSORMEM ELS PATIS. És una comissió que es dedicarà a fer el procés per transformar el pati de la nostra escola. Que bé! Si estàs interessat/da escriu a: ampaferransunyer@gmail.com (disculpeu perquè el correu de Repensing no funciona correctament).

Una altra notícia és que es torna a recuperar l‘ÀMBIT D’ENTORN que tracta sobre els temes urbanístics i de pacificació de l’entorn de l’escola. Per exemple, les senyals, els contenidors, el parquing de bicicletes, la parada d’autobusos, el passatge… Si t’agrada aquest tema, també pots participar. En breu us direm el correu, fins nou avís escriu a: ampaferransunyer.delegats@gmail.com

També s’han incorporat dues mares a l’ÀMBIT DE FESTES per coordinar i organitzar les festes de tot el curs escolar: festa de benvinguda d’EI3, la castanyada, els patges, la festa de Sant Antoni, Santa Eulàlia, Carnestoltes, festa de tardor/primavera i estiu…. Si estàs interessat/da escriu a: ampaferransunyer.festes@gmail.com

I ja per acabar de celebrar les noves i bones notícies, és que un pare s’ha ofert per demanar les SUBVENCIONS. Agraïm públicament a la persona que durant tots aquests anys s’ha fet càrrec de demanar les subvencions i de donar un cop de mà enorme.

MOLTES GRÀCIES JÚLIA!!!

Si tanbé estàs interessat/da en donar un cop de mà a les subvencions escriu a: ampaferransunyer@gmail.com


I aquí teniu el llistat de tots els correus:

En aquest enllaç pots accedir al correu de tots els àmbits.

Hands Clapping Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

MOLTES GRÀCIES ETRE TOTHOM TENIM MÉS FORÇA! SOM UN GRAN EQUIP!