Actuacions i karaoke fi de curs

Hola famílies!

Comença el compte enrere!! … 9 dies per la súper festa de fi de curs!!! 

Com ja vam avançar serà divendres 17/06 a partir de 19h a 23h. 

Les famílies de 3er estan organitzant una festassa on hi haurà actuacions, karaoke, música i ball; tots els ingredients per passar-ho d’allò més bé! 

1)Les actuacions: començaran abans de les 20h, i són exhibicions de dansa d’alumnes i de famílies de l’escola. Si vols mostrar el teu art sobre l’escenari, envia un correu abans del 13 de juny a:  festes@ampaferransunyer.info indicant NOM + CURS ARTISTES + CANÇÓ (pot ser link youtoube, spotify, altres). 

2)Karaoke Party: un cop finalitzin les actuacions, començarà el Karaoke. Qui vulgui cantar, serà el mateix dia que omplirà un paperet (d’un llistat de cançons que es repartiran per les taules) i es lliurarà al mestre de cerimònies.   

Us esperem a tota la comunitat educativa:

TOTES LES FAMÍLIES, INFANTS, MESTRES I MONITORS/ES!