T’agrada cantar?

Diuen que “qui canta els seus mals espanta“! Doncs aquest curs 2021-2022 tens la possibilitat de poder cantar una vegada a la setmana en un grup, en una coral conduïda per un director. El repertori de les cançons seran en diferents llengües i amb músiques de diferents tipus. Serà fantàstic!!!

Aquesta coral també potenciarà el vincle entre la comunitat escolar, perquè s’hi poden apuntar: mestres, monitors/es, pares, mares, tutors/es legals!!! Qualsevol persona adulta és benvinguda!

No cal tenir coneixements musicals. Si gaudeixes cantant i tens el compromís per venir als assajos, ja serà suficient perquè amb la suma de totes les veus ES FORMARÀ LA CORAL! La coral de l’escola Ferran Sunyer! Totes les veus sumen, sigui com sigui la teva veu.

Si ets d’aquestes persones que sovint estàs cantant, que t’agrada la música, que vols una estona per desconnectar, doncs NO T’HO PENSIS! I apunta’t ja!

Si estàs interessat escriu al correu: ampaferransunyer@gmail.com

INSCRIPCIÓ: per correu fins el dia 26 de setembre

HORARI: DILLUNS DE 19,30h A 21h.

PREU: 20 euros al mes

LLOC: Escola Ferran Sunyer

  • Començarem el mes d’octubre si arribem a ser un mínim de 10 persones amb el compromís anual.

Beneficis de cantar en una coral:

Ajuda a combatre la depressió perquè cantar augmenta el nivell d’oxitocina (hormona relacionada amb l’afecte i el plaer).El cant allibera endorfines en el cervell, les conegudes hormones del plaer i ajuden en la millora de l’ànim. 
L’aprenentatge de cada nova peça musical activa simultàniament  els dos hemisferis cerebrals, cadascun amb funcions diferents, i aconsegueix que treballin coordinadament, potenciant-se com a resultat les nostres capacitats mentals.Cantar és comparable a l’entrenament atlètic perquè augmenta la freqüència de respiració i la qualitat augmenta. A través de la profunda inhalació i exhalació adreçada al sistema nerviós afavoreix la calma. La pressió sanguínia disminueix, el pols descendeix i els músculs es relaxen.
T’amplia el coneixment de més repertori musical. Cantar provoca concentrar-se i a desconnectar del ritme diari. 
Estimula la valoració del treball en equip de tota la coral. Millora el sistema immunològic a l’alliberar les tensions de l’estrès a través del cant