Consell Escolar 29/06/2009

RESUM DEL CONSELL ESCOLAR CELEBRAT EL DIA 29 DE JUNY DE 2009.

La secretària llegeix l’acta anterior i s’aprova.

INFORMACIONS:
• De la reunió que es va fer amb l’empresa de menjador per intentar congelar els preus pel curs vinent. El preu pel curs vinent continuarà essent de 6€.
També es va aconseguir que quan un nen/a està malalt/a, si la família avisa a l’empresa abans de les 10 del matí no se’ls cobrarà el dinar des del primer dia i finalment que el curs vinent el 8% dels productes seran ecològics.
• S’han fet les reunions per informar a les famílies de les barreges de curs, que es faran el curs vinent, tant a 2n com a 4t.
• Es farà una reunió amb el districte per fer una valoració del conveni amb el grup escolta Pau Clarís.
S’explica la incidència del dia 20 de juny d’una activitat que va fer l’Agrupament e. Pau Claris i no se n’havia informat al Consell Escolar.
Des de la direcció s’informa que hi ha un conveni signat i com a màxim responsable considera que pot donar els permisos a les diferents activitats que es van demanant al llarg del curs de manera puntual.
També es comenta que si hi ha un conveni signat, l’escola ja sap el que ha de fer i que es troba excessiu el comentari que el Consell Escolar hagi de donar l’autorització. Es decideix que sigui el President del consell qui autoritzi la utilització puntualment d’altres espais.

APROVACIÓ DE L’INFORME DE L’OBJECTE D’AVALUACIÓ INTERNA LA RESOLUCIÓ DE PROBLEMES

Es llegeix l’informe de l‘objecte d’avaluació i les propostes de millora, s’aprova.

APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L’INFORME (APARTAT D’EDUCACIÓ INFANTIL QUE QUEDÀ PENDENT FINS A FINALS DE CURS) DE L’OBJECTE D’AVALUACIÓ INTERNA LA VELOCITAT I LA COMPRENSIÓ LECTORA.

Es llegeix l’informe de ‘objecte d’avaluació mencionat i amb les propostes de millora s’aprova.

APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LA MEMÒRIA DEL CURS 2008-2009

Es comenta que hi falten una sèrie de valoracions que no s’han posat :
• Les classes de català per als pares i mares.
• L’activitat que es va fer amb la gent gran del barri.
• Resum dels informes dels objectes d’avaluació interna aprovats anteriorment
Amb la incorporació d’aquests punts i amb determinats aclariments referents a concretar dos apartats que no s’entenien prou bé, s’aprova la Memòria del curs 2008-2009

APROVACIÓ, SI ESCAU DE DOS APARTATS DEL PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE

S’explica que seria important aprovar la part fonamental dels trets d’identitat del Punt 3.
Es fan diferents intervencions per part dels membres del Consell Escolar i amb algun petit canvi s’aprova.

TORN OBERT DE PARAULES.

S’explica que el curs vinent es podria fer el projecte del nom de l’escola, aquest projecte tindria una durada de dos anys i la finalització seria amb el 10è aniversari de l’escola.
Es demana si ja se sap com quedarà la plantilla pel curs vinent, s’informa que a EI quedarà bastant igual si confirmen les Comissions de Servei,
A CI, CM i CS hi ha dues persones noves per cicle, a EE queda igual, EF hi ha l’Enric i el Dani ha demanat Comissió de Serveis ja que sembla ser que la persona que han donat definitiva no vindrà i finalment cap de les definitives d’anglès es reincorporaran a l’escola.
Es proposa una menció especial a la Sra. Mari Luz que es jubila aquest any i es felicita a les famílies de segon per l’organització de la festa de final de curs.
També es recorda a totes les companyes que hem tingut aquests dos cursos i que se’n van a l’escola. S’explica que aquest any hi ha una renovació important del claustre i felicita a tots els companys, ja que tothom ha contribuït a tirar endavant l’escola i això és mèrit de tot el claustre i de la comunitat educativa.
Es desitja bon estiu a tothom.