Càpsula formativa: ús pantalles

Us transcrivim aquesta informació del Dipsalut amb el programa Sigues tu: Eines i actius per a la salut. Fan càpsules formatives online gratuïtes de 2h. En relació a la Setmana Cultural aquesta pot ser interessant:  CONNECTANT-NOS: COM PODEM ACOMPANYAR ELS I LES ADOLESCENTS EN L’ÚS DE LES PANTALLES

“Sovint ens costa acompanyar els nostres fills i filles adolescents, tenim la sensació que la majoria de dies acabem enfadats, a vegades no els entenem i no sabem com acostar-nos-hi.

Veiem que en el seu món són importants les pantalles, però no acabem d’estar segurs/es si en fan un ús o un abús, si el contingut al que accedeixen és adequat a la seva edat o quines són les implicacions d’una sobreexposició a les xarxes.

Des del Sigues tu us oferim aquestes dues formacions en línia on, de la mà de professionals expertes en criança positiva i en l’acompanyament a famílies, us donaran recursos i eines que us serveixin per establir normes i límits on totes les parts es sentin reconegudes, obrir canals de comunicació i, en definitiva, millorar el clima familiar. Una és sobre l’ús de les pantalles i l’altra sobre la comunicació.

Aquestes sessions són gratuïtes, subvencionades per Dipsalut i les anirem oferint fins al mes de maig. ANIREM OBRINT NOVES DATES al calendari a mida que s’omplin els grups.

CONNECTANT-NOS: COM PODEM ACOMPANYAR ELS I LES ADOLESCENTS EN L’ÚS DE LES PANTALLES


De quina manera vivim les pantalles a casa? Acabem sovint discutint amb els nostres fills i filles per l’ús o abús que en fan? Com podem acompanyar-los a partir del respecte i el diàleg?

I nosaltres? Quin ús en fem com a adults referents? Sabem què implica a nivell psicològic la sobreexposició a les pantalles?

En aquesta sessió de dues hores, guiada per la psicopedagoga M.Helena Tolosa, mirarem d’afrontar el repte d’acompanyar els nostres fills i filles adolescents a partir del respecte, comunicació assertiva, diàleg i consciència en l’ús de pantalles.”

Aquí trobareu l’enllaç per fer la inscripció.