Consell Escolar 2/06/2009

RESUM DEL CONSELL ESCOLAR CELEBRAT EL DIA 2 DE JUNY DE 2009

– Aquest curs hi ha hagut 72 preinscripcions per P3.

– Els Serveis socials de Sant Antoni ha demanat una aula per fer uns cursos, les sessions són quinzenals.

– S’ha lliurat una nota per la jornada continuada, el preu del menjador s’incrementa 6€ per les hores extraordinàries dels monitors/es.

– Hi ha una demanda de la ONCE per fer unes activitats esportives al gimnàs els dies 13, 14 i 15 de juliol. Es possible fer-la.

– Demà dia 3 de juny es farà el bateig de l’illa i ja ens han confirmat que l’alcalde de Barcelona no hi serà. Procurarem que l’acte sigui breu ja que en aquella zona hi fa molta calor.

– Hi havia problemes amb l’alarma, en molts sectors no se sentia, ara l’han sectoritzat i es sent des de tots els espais de l’escola

– D’ençà que s’ha fet el traspàs al Consorci hem tingut problemes amb el manteniment, ara tarden més a solucionar els problemes.

– El dia 19 de juny es fa la festa de l’AMPA a la tarda, el dia 22 de juny és el berenar de 6è i el 23 de juny la festa final d’escola.

– Es presenta el dossier d’activitats d’extraescolars pel curs vinent. En principi es manté el projecte d’anys anteriors però aquest curs s’ha d’augmentar l’activitat de bàsquet i com a novetat hi ha l’Expressió i Creació.
Un cop explicat es dona per aprovat.

– Es presenta l’informe de l’objecte d’avaluació interna “velocitat i comprensió lectora ”. Hi ha una felicitació pel treball i la reflexió final per part d’un representant del sector pares/mares.
Es dona per aprovat.

– Es presenta el disseny de l’objecte d’avaluació interna “la resolució de problemes”.
Tots els membres del Consell havien fet una lectura prèvia i sense cap comentari s’aprova.

Memòria del Consell Escolar del curs 2008-2009
– Es fa una valoració del funcionament del consell escolar i s’aprova el redactat de l’esmentada valoració per tal que s’inclogui a la memòria del curs

Dies de lliure disposició i jornada continuada pel curs 2009-2010.
– Hi ha una proposta des del Consell Escolar Municipal per a què totes les escoles i els instituts de Barcelona tinguin els mateixos dies de lliure disposició. La proposta és:
El 7 de desembre, 15 de febrer i 3 de maig.
S’aprova.
– Els dies que es farà jornada intensiva seran el 22 de desembre i del 7 al 22 de juny.
Es deixa constància que hi ha un grup de famílies que tenen problemes per l’entrada dels nens i nenes a les 9 del matí quan tot l’any han entrat a 2/4 de 9.
Es confirma l’horari del curs vinent.

Entrada diferènciada de P3 pel curs 2009-2010.
Es presenta el pla d’acollida pels alumnes de P3 que representa una entrada progressiva els tres primers dies. S’aprova

Propostes per una bona entesa entre famílies i escola
– S’explica la intenció de la proposta, en primer lloc es va fer pels alumnes i ara es presenta el de les famílies.
S’afegeix a la proposta, al punt 3, que els pares visitin la web.
La proposta pels alumnes s’inclourà a l’agenda i la de les famílies al dossier d’inici de curs.
S’aprova

Torn obert de paraules.

– Es fa una reflexió sobre l’exposició que s’ha fet de la Càndida Pérez, el fet de no tenir vestíbul no ha deixat lluir un treball tan ben fet i que seria bo si es pogués tancar el porxo d’entrada i d’aquesta manera tenir un vestíbul més gran per poder exposar tots els treballs que l’escola cregui oportuns.
Es comenta que ens hem de felicitar tots per la tasca que s’ha dut a terme i proposa presentar aquest treball als premis Baldiri Reixac de l’any vinent.