2/4: Assemblea Extraordinària de l’Ampa

Benvolgudes famílies,

Us convoquem a una assemblea extraordinària el dimarts 2 d’abril de 2019 a les 17h. El motiu de la convocatòria és la ratificació de dels càrrecs de la junta directiva de l’Ampa, ja que hi ha alguns d’ells que s’estan exercint fa més de tres anys i  requereixen ser ratificats per assemblea per  la seva continuïtat, tal i com s’estableix a l’article 14 dels estatuts de l’Ampa :

“La Junta Directiva és elegida per exercir el càrrec durant un període de 2 anys, que es pot ampliar fins a un màxim de 5 anys amb la ratificació anual prèvia de l’Assemblea General a partir del 3r any, sens perjudici que puguin ser reelegits”

Tot i la renovació dels càrrecs actuals, aprofitem per recordar-vos que hi ha vocalies que només tenim una persona i no podem arribar a cobrir totes les tasques que suposen. És important la implicació per part de totes les famílies de l’escola. Us recordem les vocalies i àmbits de treball actuals i us animem a que hi participeu, L’AMPA SOM TOTS/ES!

Presidència Marc Cuesta
Secretaria David Huete
Tresoreria Amparo Calvet
Coordinació delegats/des

i butlletí

Míriam Buenaventura
Xènia Ribalta
Comunicació Roser Latorre
Cultura Núria Serret
Extraescolars Merche Vendrell
Eliza Giuroiu
Entorn Francesc Fernández
Festes Sandra García
Repensing Suzanne Teesdale

 

A banda des de la junta volem aprofitar l’assemblea extraordinària per poder parlar amb totes les famílies sobre implementació del nou grup addicional que tindrà la nostra escola el proper curs 2019-2020.

Ordre del dia:

  1. Benvinguda
  2. Presentació dels càrrecs de la junta directiva de l’Ampa.
  3. Votació i aprovació, si s’escau, dels càrrecs de la junta directiva de l’Ampa.
  4. Grup addicional a l’escola per al curs 2019-2020.
  5. Torn obert de paraula.