Ja s’apropa SANT JORDI 2019!!!!

I com cada any necessitarem que porteu llibres; 1,2,3,4…en BONES CONDICIONS per repartir entre tots els nens/es de l’escola. Volem aconseguir que cada nen/ nena marxi amb un llibre, per això calen 500 llibres

Ens ajudeu???Podeu portar els llibres a l’escola i donar-los als vostres mestres, teniu temps fins al dia 9 d’abril. Esperem una allau de llibres!!!!

SANT JORDI, es un altre oportunitat per apropar i als nostres fills/ filles als llibres.

També necessitarem pares i mares voluntaris per classificar i preparar els llibres uns dies abans, per muntar les taules i el mateix dia de SANT JORDI cobrir l’horari lectiu en dos torns matí de 9 a 12.30h i tarda de 15 a 16,30h. Si voleu donar un cop de mà, contacteu amb cultura@ampaferransunyer.info

Esperem un allau de llibres!!!! A més llibres, més possibilitats d’escollir.