Manifest grup addicional a l’Escola Ferran Sunyer

Benvolgudes famílies,

us volem fer arribar un manifest que hem elaborat des de la Junta de L’Ampa sobre la implementació d’un nou grup addicional a la nostra escola per al proper curs.

A la web de l’escola també hi trobareu informació al respecte.

 

El Consorci d’Educació ens ha comunicat a la Junta de l’Ampa de l’Escola Ferran Sunyer que el proper curs 2019-2020 s’obrirà una grup addicional de P3 a la nostra escola. No se’ns ha dit com s’implementarà ni quines repercussions suposaria a nivell de distribució dels espais, així com en l’organització del centre.

El curs passat (2018-2019) la nostra escola ja va tenir un grup extraordinari “bolet” degut a l’alta demanda de places al Districte de l’Eixample i la insuficiència de places publiques al Districte. Aquest fet va generar una reorganització per part de l’escola a tots nivells, afectant principalment als espais físics dels infants de l’escola (aules d’especialitats, patis, torns de menjadors, espais d’activitats extraescolars,…).

La implementació d’un nou grup extraordinari per segon any consecutiu  a la nostra escola suposarà de nou pèrdues i redistribucions d’espais a l’escola que afectaran a tot l’alumnat i principalment als alumnes d’infantil.

Des de la junta de l’Ampa volem manifestar la nostra preocupació i estem en total desacord amb aquesta mesura i sol·licitem que des del Consorci d’Educació es replantegi aquesta decisió i que s’elabori una planificació estratègica que redueixi les mancances de places d’escoles publiques existent a la ciutat de Barcelona i en concret al barri de Sant Antoni del Districte de l’Eixample.

La Junta de l’AMPA Ferran Sunyer