26/11: Projecció de documental i debat sobre noves pedagogies als cinemes Girona

Benvolgudes famílies,

Us trasllsdem aquesta informació per si és del vostre interés.

Diverses AFAs d’instituts públics de Gràcia han organitzat pel proper dilluns 26 a les 18h als cinemes Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona: la projecció del documental i debat “Most likely to succed” sobre els Aprenentatges Basats en Projectes (ABP) aplicats a Secundària.

Bàsicament està dirigit a famílies d’alumnes de 5è i 6è de Primària i famílies d’alumnes d’ESO, per que es familiaritzin amb aquestes metodologies i donin suport a la seva progressiva introducció a tots els centres públics. També poden assisitir-hi alumnes, tot i que creiem que és més adient pels de Secundària.

Us adjuntem el cartell des d’on hi ha el botó del enllaç per apuntar-se.

Places limitades a l’aforament de la sala

cineforum mltsfilm