XINO-XANO BUSCA UN NOU EQUIP

Xino-Xano, el grup excursionista de les famílies del Ferran Sunyer, està buscant un nou equip qui pugui prendre el relleu. Han sigut sis anys d’un munt d’aventures tots plegats.
I ara els nens de l’equip actual del Xino-Xano estan arribant al final del seu temps a l’escola. És per això que es necessita un relleu per aquest equip i d’aquesta manera donar-li continuïtat a aquesta activitat. El Xino Xano busca la manera d’apropar la natura i la cultura de muntanya als nens/es i les seves famílies, i de pas de cohesionar les famílies de l’escola i crear un cert caliu. Animeu-vos a crear el nou Xino-Xano i a ajudar a mantenir viu l’esperit excursionista de l’escola!
Per més informació, contacteu al xinoxano@ampaferransunyer.info
Per fer-te una idea de com és una excursió, només cal mirar aquí:
https://drive.google.com/file/d/13wwEFF3L_ZUc3Gn4ZOGWDsG2bTWMWJaQ/view