VINE A MOURE EL PARC! Música, espectacles, tallers i cinema a la fresca al Parc de Joan Miró.

La primavera arrenca amb força i un any més Camí Amic amb la col·laboració del Districte de l’Eixample, dóna el tret de sortida a l’extensa i variada programació al Parc Joan Miró. Seran tres mesos d’activitats gratuïtes i a l’aire lliure per gaudir en família. Espectacles familiars, aperitius musicals, tallers, circ i cinema a la fresca són algunes de les activitats que podreu gaudir a partir del proper 5 de maig al Parc Joan Miró.
Serà la  SuperBleda l’encarregada de donar el tret de sortida. Serà capaç d’ acabar amb el malvat Doctor Sorollaco? Veurem com …”Nos us perdeu tampoc en Xarim Aresté , diumenge 6 de maig presentant el seu nou disc “Polinèsies”.

Que no us ho expliquin!

Descarregueu el programa