DISSABTE 20/1: CERCAVILA TRES TOMBS!

Escrit per . Categoria Festes. Bookmark the Permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

La nostra escola ha estat l’escollida per la Federació dels Tres Tombs de Barcelona per ser els abanderats infantils de la cercavila dels Tres Tombs. Així és que tenim la possibilitat que els infants puguin pujar en un dels carruatges. Si l’any passat no vau poder pujar i voleu que el vostre fill/a hi participi (des de P3 a 6è) podeu escriure a: ampaferransunyer.delegats@gmail.com  fins el dilluns 15/1/2018 a les 15h. Es dóna prioritat als infants que l’any passat no van pujar. Indicant:

NOM del PARE/MARE o TUTOR/A + número de telèfon.
NOM i CURS de L’ALUMNE/S

 Es faran 4 torns de 8 nens per a fer tot el circuit. Si hi ha més de 32 demandes farem un sorteig entre tots els nens interessats i el dijous 18/1/2018 us comunicarem si us ha tocat i tota la informació sobre l’hora i el lloc en què pujaran els nens. Els infants afortunats podran fer una petita part del circuit.

Per al Cercavila l’organització ens facilita un carruatge de 10 places, que repartirem de la següent manera: 2 adults de l’Ampa com a responsables i 8 nens/es.

Es faran 4 torns de 8 nens/es a cada torn i així podran anar fins a 32 infants de l’Escola (si surten més de 32, a la junta del dia 16 faríem un sorteig per adjudicar nens/es i torns).

El carro farà 3 parades per a fer el canvi dels infants i les famílies//tutors/es seran els responsables de dur-los al lloc que han de pujar i recollir-los en el lloc que han de baixar del carruatge.

Imágenes integradas 5