DIUMENGE 14/1 a les 11h: PINTEM LA FLOR DE PANOT.

  1.  El curs passat una de les propostes guanyadores del concurs d’idees de la nostra escola va ser “MUTACIÓN DE LA FLOR DEL PANOT EN EL BARRIO DE SAN ANTONI” de Catie de Balmann.

La proposta es durà a terme en el marc de les Festes de Sant Antoni i consistirà en un taller artístic molt xulo per tota la família! Us esperem al Passatge Calders a les 11h.
El projecte  proposa una mutació de la Flor del Panot, a través d’una intervenció gráfica, móvil i participativa. L’activitat es centrará en el Passatge Pere Calders que connecta l’escola amb C/Parlament, que estarà connectada a una futura plaça asociada al creuament dels eixos verds dels carrers Borrell i Parlament. Amb els alumnes es realitzarà un taller d’investigació gràfica de les flors, i cada alumne realitzarà la seva flor que entrarà en un repertori de flors de la Mutació de la Flor del Panot.Un dels objectus que es palanteja la proposta és recuperar el carrer per les persones, generant un espai públic pacificat i acollidor, impulsant una cultura d’espai públic compartit. Promoure i prioritzar la vida carrer, els espais de convivència, la estancia i el joc.