Finalització projecte Oliclack

Benvoludes famílies,

Des de feia anys que conjuntament l’AMPA i l’equip docent de l’escola portàvem endavant el Projecte de reciclatge d’oli domèstic “Oliclack”. Aquest projecte a més del reciclatge de l’oli usat, també s’acompanyava d’un treball a l’aula amb els alumnes de 6è.

Per al bon funcionament d’aquest projecte era imprescindible la col·laboració voluntària d’algun pare o mare, que juntament amb alumnes de 6è, recollien els recipients d’oli que portàveu les famílies un cop per setmana.

Enguany, us hem d’informar que en decisió conjunta amb l’equip directiu de l’escola, donem per finalitzat aquest projecte per la manca de voluntaris entre les famílies per continuar fent la recollida de l’oli. Durant el curs passat ja es va provar de donar continuïtat al projecte perquè membres de la Junta de l’AMPA en van assumir la tasca.

En el que portem de curs, tot i les crides a la col·laboració de les famílies, ha estat impossible trobar voluntaris per seguir el projecte. És per això que us informem que a partir d’ara es deixarà de recollir l’oli usat.

Tot i així , us recordem la importància de seguir reciclant l’oli usat, pel bé del nostre planeta. Al barri existeixen diversos punts verds mòbils de recollida, de l’Ajuntament de Barcelona, a on també us poden facilitar els recipients per a la recollida de l’oli. Us facilitem els horaris dels més propers a l’escola i l’enllaç per poder consultar els horaris de tota la xarxa de punts verds de la ciutat.

Av. del Paral·lel / Jaume Fabra dimecres de 16.00 a 19.30 h

Mercat de St. Antoni (Urgell / Manso) divendres de 8.30 a 14.00 h

http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/sites/default/files/XarxaPuntsVerds.pdf

http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/serveis/la-ciutat-funciona/manteniment-de-l-espai-public/gestio-de-neteja-i-residus/xarxa-de-punts-verds

 

Gràcies a tots i totes els que heu fet possible aquest projecte durant molt de temps.


AMPA Ferran Sunyer                                                        Escola Ferran Sunyer