II Debat Extraordinari d’Educació sobre Innovació Educativa

Escrit per . Categoria Diversos, informacions. Bookmark the Permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
Un cop més la FaPaC participa en l’organització del DEBAT EXTRAORDINARI D’EDUCACIÓ que, en la seva segona edició, estarà dedicat a la Innovació Educativa.

El debat serà el proper dissabte 18 de novembre, de 10 a 19h, al recinte de l’Institut Barres i Ones i l’Escola Ítaca de Badalona (Carretera Antiga de València 95, Metro: L2 Artigues/Sant Adrià i L10 Llefià).

El debat ens permetrà pensar de forma serena sobre l’educació pública catalana i la innovació educativa des d’una mirada política, social i pedagògica, posant el focus de manera oberta i crítica en aquelles qüestions que considerem centrals en la defensa de l’educació.

Coneixerem experiències i metodologies de renovació pedagògica de l’escola pública catalana, posarem a debat la política d’innovació del Departament d’Ensenyament, coneixerem els nous models d’innovació pedagògica privats que han entrat en l’educació pública, i molt més.

La jornada està dirigida a docents, famílies, estudiants i a la ciutadania en general. No hi falteu perquè promet ser molt enriquidora!

http://www.debateducaciopublica.net/