INFORMACIÓ FESTA FI DE CURS 2017

La Festa de Final de Curs ja està aquí!!
Aquest proper divendres 16 de juny, celebrarem a l’escola la Festa de Final de Curs.
Com ja us havíem anunciat, els pares i mares de tercer hem organitzat una bona festassa, amb actuacions musicals de nanos de l’escola, de famílies llençades que s’atreveixen a tot, amb l’actuació de despedida dels nois i noies de 6è, i amb la participació estelar del grup musical Aurosmith,  que ens farà ballar d’allò més!. Així que ja ho sabeu, veniu tots amb moltes ganes de gresca!.
Com ja sabeu, aquest any ens hem decidit a donar a la festa el protagonisme que es mereix, i tornem a provar l’alternativa de prescindir de les taules i cadires, que els darrers anys havíen ocupat el gruix del pati. La idea és donar als nens i nenes de l’escola, veritables protagonistes de la nit, tot l’espai necessari per ballar, saltar, gaudir i fer gresca.
Per aquells que ho necessitin, hi haurà cadires, disposades pel pati, on poder descansar a estones, i seguir gaudint de l’espectacle.
I per menjar, què?, direu…doncs porteu coses fredes, fàcils de menjar, tipus entrepà, o crestes, o trossos de pizza,…o allò que us tregui la gana, sense necessitat d’entaular-se. Segur que trobeu la solució!.
L’horari de la festa: ATENCIÓ QUE COMENÇA A LES 19.30H (I no a les 19h com deia en el butlletí informatiu setmanal anterior)
– 19.30-20.00h: S’obren portes i es va rebent a tothom
– 20.00-21.30h: Actuacions de nens i nenes de l’escola
– 21.30-21.45h: Actuacions de famílies de l’escola
– 21.45-22.00h: Actuacions de despedida dels nois i noies de 6è
– 22.00-23.00h: Actuació del grup de música AUROSMITH
Com cada any, hi haurà servei de bar, on podreu trobar begudes, crispetes i coques de Sant Joan!. Aquells que tingueu el got reciclable de l’escola, no dubteu en portar-lo. Si no, allà us en facilitarem.
Ah, i recordeu que cada pare i mare és responsable dels seus fills!!!
Horari d’inici de la festa: 19.30h
Lloc: Pati gran de l’escola
Així doncs, us esperem a tothom: nens, nenes, famílies, mestres, monitors/es…!! Quants més serem, més riurem!!