VINE A MOURE EL PARC. Parc Joan Miró. Primavera-estiu 2017

La primavera arrenca amb força i un any més Camí Amic dóna el tret de sortida a una extensa i variada programació al Parc Joan Miró. Seran tres mesos d’activitats gratuïtes i a l’aire lliure per gaudir amb tota la família. Espectacles, aperitius musicals, tallers i cinema a la fresca són algunes de les activitats que es podran gaudir a partir del proper 6 de maig al Parc Joan Miró.
El misteri de Mr. Magic,  la música de Càlido Home i el ja esperat traginer de jocs seran els encarregats d’inaugurar la programació els propers 6 i 7 de maig.

El Camí Amic és un projecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni, que no només vol centrar-se en els camins escolars i en el disseny d’un possible recorregut per anar a l’escola, sinó que vol fer un pas més i fomentar un ús del carrer just i respectuós amb totes les persones; que el carrer, el barri i la ciutat esdevingui un espai de relació, de col·laboració i d’intercanvi d’idees, un espai educatiu i d’enriquiment personal per a tothom, agradable i segur.

Amb aquesta voluntat i amb la col·laboració del Districte de l’Eixample, el Camí Amic organitza Vine a moure el parc, una programació gratuïta i adreçada a tot tipus de públic.

Descarrega el programa