Camí Amic 2017 Vides a l’Aire. Cicle d’Activitats sobre la contaminació.

Camí Amic és un projecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals que no només vol centrar-se en els camins escolars i el disseny d’un possible recorregut per anar a l’escola, sinó que vol fer un pas més: fomentar un ús del carrer just i respectuós amb totes les persones; que el carrer, el barri, la ciutat esdevingui un espai de relació, de col·laboració i d’intercanvi d’idees, un espai educatiu i d’enriquiment personal per a tothom.

Aquest any Camí Amic ha centrat la seva activitat cultural, educativa i reivindicativa entorn a la CONTAMINACIÓ, que ha marcat l’extensa programació d’activitats al Parc Joan Miró i un cicle especialitzat sobre la contaminació VIDES A L’AIRE co-organitzat amb els diferents equipaments culturals del barri: Centre Cívic Golferichs, Centre Cívic Urgell, Centre Cívic Cotxeres Borrell, Espai Associatiu Lola Anglada i la Biblioteca Joan Miró. Amb la col·laboració del Districte de l’Eixample.

Vides a l’aire és un cicle que vol visibilitzar la problemàtica de la contaminació, un autèntic problema de salut pública davant del qual no podem girar l’esquena. Reivindicar un urbanisme més sostenible i el dret a respirar aire net però sobretot sensibilitzar sobre la importància de prendre mesures urgents. I per fer-ho possible és inevitable parlar de reduir l’espai reservat al cotxe a la nostra ciutat, fer-ne un ús més racional i de la implantació de les superilles.

Descarrega el programa