24/2: FESTA DE CARNESTOLTES

Per fi ha arribat la festa del CARNESTOLTES a l’escola, les famílies de P5 han preparat una súper festa per passar-nos-ho d’allò més bé!!
Pero abans d’entrar en detall, comentar que LES EXTRAESCOLARS ES MANTENEN, els nens i nenes que tinguin extraescolars/acollida/… podran gaudir del servei igualment, no s’han anul.lat. I aprofitem per fer una crida als pares/mares perque s’animin a venir disfressats, és un bon moment per semblar el que no és.
A continuació els detalls que ens han passat les famílies de P5: La Festa de Carnestoltes ja està aquí!!

Aquest proper divendres 24 de febrer, celebrarem a l’escola la Festa del Carnestoltes.
Com ja us havíem anunciat, la festa girarà al voltant del tema de la Música, així que us hi esperem a tots i totes, disfressats o no, però amb moltes ganes de gresca!
Horari d’inici de la festa: 16.30h
Lloc d’inici: Pati gran de l’escolaCom ja sabeu, aquest és el primer any que celebrem la festa en un divendres a la tarda. La proposta, que es va acordar en assemblea de delegats, sorgeix de la idea d’apropar molt més a tothom la festa, doncs s’iniciarà just a les 16.30h, hora de recollida dels nanos.
Els nens i nenes de P5 us tenen preparats a tots una petita sorpresa.
 Ells seran qui us condueixin a la festa, així que estigueu ben atents…
Hi haurà de tot, des d’un pregó d’allò més teatral, de la mà dels nens i nenes que participen de l’extraescolar de teatre, fins a un DJ de 6èque ens farà ballar d’allò més, passant per petites actuacions musicals de grans i petits que s’ha ofert a participar, i el plat fort de la festa: labrillant actuació de la Banda i els grups de Basket Beat del Centre de Música i Escena del Raval Xamfrà, que ens sorprendran amb uns números musicals extraordinaris.
No us ho podeu perdre!!!Com cada any, hi haurà servei de bar, on podreu troba begudes i cosetes per picar. Aquells que tingueu el got reciclable de l’escola, no dubteu en portar-lo. Si no, allà us en facilitarem.Entre les 17h i les 17.30h, un cop el pregó d’inici doni per començada la festa, habilitarem l’espai del menjador de l’escola, per tal que tots aquells que ho vulgueu, us pogueu disfressar sense problema. 
Així doncs, us esperem a tots. Nens, nenes, famílies, mestres, monitors…!! Quants més serem, més riurem!! Visca el Carnestoltes!!.Firma: Pares, mares i nanos de P5.