DISSABTE 11 DE FEBRER:CERCAVILA DE SANTA EULALIA

Famílies,
el proper dissabte, tenim el cercavila de santa Eulàlia, on  La Cucafera, la Patxoca, el Garrinet i la Garrineta participaran juntament amb els GRALLERS I TABALS del Ferran Sunyer!! i com sempre necessiten anar ben acompanyats del nens/es i les famílies de l’escola!!
Així que us esperem a tots/es amb els  folres i samarretes taronges! Lluïm-nos, fem escola!!!
Ens trobarem dissabte 11 de febrer a les 10.30 a la plaça Castella, d’allà anirem passejant pels carrers de Ciutat Vella fins a la Plaça Sant Jaume (hora prevista arribada 12:30). Recordeu posar-vos els folres i samarretes taronges del Ferran Sunyer! així ens podrem reconèixer ja que hi participaran moltes escoles.
GRALLERS i TABALS es coordinaran directament amb els monitors per concretar el punt de trobada i final del recorregut.