LA FESTA DE CARNESTOLTES ESCALFA MOTORS

El trimestre avança, i ja tenim a prop la festa del Carnestoltes. Aquest curs, la proposta és celebrar-la tots junts el divendres 24 defebrer, a partir de les 16.30h, horari de recollida dels nanos.  Les activitats extraescolars que hi ha establertes per aquell dia, es mantindran per totes aquelles famílies que en necessitin fer ús, i aquells que pogueu escollir, us animem a prioritzar la festa. Segur que la disfrutarem!.
La festa girarà al voltant del tema de la MÚSICA, així que ja ho sabeu, aneu pensant disfressa…de cantant famós/a, de director/a d’orquestra, de violí, de flauta, de nota musical…tooot si val!!!.
La gent de P5 ja estem organitzant-ho tot, i és en aquesta línea que us volem fer una proposta: Tot aquell, petit o gran, sol o en grup, que vulgui fer una petita actuació musical, hi tindrà espai. Volem que tothom que vulgui pugui oferir la seva “música” als altres.

Així que, animeu-vos a participar i fem la festa entre tothom!.
Aquells que vulgueu participar, podeu enviar mail amb nom/noms de la persona o grup que hi vol actuar i telèfon de contacte a tothviqc@yahoo.es, en pendrem nota i ens posarem en contacte amb vosaltres.
Què la MÚSICA ompli el Ferran Sunyer!