Taller Setmana Cultural: Fabricació d’un braç robòtic

El pròxim dimecres 16 de març, de 16.30 h a 18.30 h, us convidem a participar en un taller emmarcat dins de la Setmana Cultural organitzada per l’escola. Construireu un braç robòtic amb el qual podreu potenciar les vostres capacitats físiques, a més d’aprendre i divertir-vos molt. Durant el taller es guiarà pas per pas als nens, nenes, mares i pares en la fabricació del braç a partir de làmines de cartró que retallarem i enganxarem. Podeu veure a la foto el fantàstic braç articulat que acabarem tenint.

L’ activitat es realitzarà en horari extraescolar i està dirigida a nens i nenes a partir de P5 obligatòriament acompanyats i tutoritzats per un adult, ja que cal realitzar soldadures en calent amb pistola de silicona i tallar amb cutter.

Per poder tenir material preparat per tothom, es prega confirmació d’assistència, indicant el nom i curs del nen/nena, enviant un correu electrònic abans del dilluns 14 de març, a la següent adreça:

cultura.ferransunyer@gmail.com

L’AMPA posarà tot el material i estris, les persones que no confirmin podran participar portant el seu propi material i per a les famílies que no puguin venir i els vingui de gust fer el braç a casa, us adjuntem el llistat de material necessari:

  • Cartró tamany mínim 60×30 cm
  • Tisores, cuter
  • Fil (2 m per braç)
  • Canyetes (2 per braç)
  • Tira elàstica (60 cm per braç)
  • Pistoles de silicona
  • Rotuladors
  • Grapadora

I al següent enllaç, podeu veure com es contrueix:

https://www.youtube.com/watch?v=5Llm13rDJ8c

Us esperem a tots i totes al menjador de l’escola!!

Braç robótic