Aquest curs celebrem les Eleccions als Consells Escolars

El procés electoral comença dilluns 3 de novembre 2014 i té com a objectiu la renovació del 50% dels membres de cadascun dels sectors que formen part d’aquest òrgan (director/a, professorat, alumnat, pares i mares, personal d’administració i serveis, etc).

La nostra participació -la de totes les famílies- en aquestes eleccions és molt important, ja que el consell escolar és l’òrgan indiscutible per garantir el funcionament democràtic a les nostres escoles i també per fer front a la LOMCE que, com sabeu, pretén minvar la seva capacitat decisòria.

Us animem a participar en les properes Eleccions als Consells Escolars. Les famílies hem d’exercir el nostre dret a decidir l’escola que volem per als nostres fills/es

Els pares i mares tenim veu i vot per decidir l’escola que volem per als nostres fills i filles.

En un país democràtic i normal, l’escola democràtica es normal. Exercim el  nostre dret a decidir, votem del 24 al 28 de novembre 2014.

Més informació a: DIPTIC Guia rapida Consells Escolars Centre_2014_2015