Les imatges de la setmana cultural del cinema

Xerrada “Els efectes visuals en el cinema”

El dilluns, primer dia de la setmana cultural, vam tenir el goig de poder escoltar les explicacions i veure una mostra de la feina de tot un expert en els efectes visuals en 3D que trobem tot sovint pel pati. Parlem d’en Joan Carles Vendrell, pare de l’escola.

Els assistents ja no podem dir allò que mai no veurem la Sagrada Família acabada —perquè l’hi hem vista—, i ens hem quedat més tranquils sabent que molts accidents horribles i monstres terrorífics són virtuals. (O això és el que ens han dit… fia-te’n, però!)

A l’aula d’anglès, ben plena de públic gran i petit, s’hi ha vist la canalla bocabadada i noves vocacions que es despertaven…

SANY0008  SANY009

 

El berenar sense berenar

Aquest any hem tingut un berenar ben original… un berenar sense berenar! Cada any hi havia hagut una pila de gent que aquest dia de la setmana cultural portava les seves millors menges per compartir-les amb la resta de famílies, però aquest any ha coincidit que n’ha portat molt poqueta gent. Ara, el poc que hi havia va volar, ja us ho podeu imaginar, perquè estava… de pel·lícula!

SANYO DIGITAL CAMERA

El que sí que va funcionar fantàsticament van ser el taller de manualitats “fes-te un visor” per als més petits i el taller d’ombres xineses, organitzats per dues mares de l’escola. Van ser tot un èxit!

SANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERA

Com també ho van ser les imatges que ens havíeu enviat acompanyats del vostre personatge o la vostra pel·lícula preferits, fent de protagonistes d’algunes pel·lícules, disfressats d’algun personatge… i que vam poder veure projectades. Aquí les podeu tornar a veure:

 

 

La pel·lícula

La projecció de Kerity, la casa dels contes va reunir grans i petits i va deixar una primera fila absolutament absorta en la història, però val a dir que les crispetes van tenir tant o més èxit que la pel·lícula.

SANYO DIGITAL CAMERA  SANY0025 

 

La tarda de tallers

La tarda de tallers ens va fer veure que tenim una bona colla d’artistes a l’escola! Els actors i l’actriu del taller de cinema mut… Jutgeu vosaltres mateixos. 

Les artistes, grans i petites, del taller de maquillatge

 IMG_3015 IMG_3042

I els creadors de les animacions del taller de stop-motion. Mireu què van fer!

 

QUANTES COSES HEM FET, AQUESTA SETMANA CULTURAL!

Aquí us deixem totes les fotos…