Experiències matemàtiques

A l’abril vau poder gaudir al gimnàs de l’escola d’una versió reduïda (per a primària) de l’exposició Experiències matemàtiques del Museu de matemàtiques a Catalunya (mmaca).

Una versió més completa de exposició Experiències Matemàtiques estarà oberta des del 18 d’octubre al 9 de novembre al vestíbul principal de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona a la Plaça de la Universitat, on s’ubica la Facultat de Matemàtiques. Va adreçada tant a grups d’alumnat de secundària com al públic en general. Podeu trobar tota la informació sobre aquesta exposició clicant aquí.

Del 17 de novembre al 17 de desembre una part de l’exposició Experiències Matemàtiques estarà a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya. En aquest cas s’adreça específicament a grups d’alumnat de batxillerat i de 4t d’ESO.

Les exposicions consten d’un conjunt de mòduls que posen de manifest aspectes especialment intuïtius i visuals de les matemàtiques i que inviten a la participació i a la interacció. És per aquesta raó que ens semblen que poden ser molt interessants tant per al nostre alumnat com per a totes les persones que desitgin viure una bonica “experiència matemàtica”.